sunnuntai 5. elokuuta 2012

Lauantain shoppailut

Eilen oli PAKKO käydä vähän Vantaalla shoppailemassa! Todellisuudessa minulla ei olisi yhtään rahaa laittaa yhtään mihinkään, mutta joskus vaan on PAKKO!

Piti käydä muun muassa Tammiston Eurokankaassa etsimässä kankaita yhteen asiakastyöhön, mutta kappas vaan, Eurokankaalla oli kesäaukioloajat ja liike oli mennyt puolta tuntia aiemmin kiinni... Onneksi tällä kyseisellä työllä ei ole kauhean kova hoppu, ehdin siis vielä metsästään sopivaa kangasta jonain toisena päivänä. Olisin halunnut hankkia myös itselleni jotain kivaa kangasta hameeseen tai pariin, mutta en tiedä edes missä välissä olisin itselleni kerinnyt mitään tekemään...

Löysin mahtavan vaatteiden Outlet myymälän Tammiston Ostospuistosta!
http://www.ohmygosh.fi/. Taidanpa vierailla tuolla uudestaankin! Mukaan lähti yksi paita.

Nyt kun olen ehtinyt tekemään liiketilani kanssa vajaan vuoden tuttavuutta, olen huomannut, että lyhythihaiset paidat ovat kaikista tärkeimpiä työvaatteitani. Kesäisen lämpiminä ja aurinkoisina päivinä pitäisi olla töissä alasti, mutta olen sentään pukenut vaatteet päälleni... Sellaisina päivinä ei voi olla yhtään hihoja, ei edes pieniä, mutta kesän sadepäivinä lyhythihainen olisi juuri passeli, samoin syksyllä ja keväällä. Pitkät hihat sopivat töihin vain talvella. Yleensä käytän kesäisin hihattomia yläosia ja muulloin pitkiä hihoja, eli nyt olisi kova tarve saada kivoja lyhythihaisia vaatekaapin täytteeksi.

Olen jo vuosia miettinyt pikeepaidan ostoa. Joitakin vuosia sitten niitä myytiin vähän joka puolella. H&M:ssä katselin niitä johonkin, muistaakseni 10€:n hintaan, mutta jäi sitten ostamatta. Sitten kun päätin, että nyt lähden H&M:n ostamaan pikeepaidan, ei niitä siellä enää myyty, eikä missään muuallakaan... Myös lyhythihaiset kauluspaidat ovat aina viehättäneet, mutta entisessä elämässäni niille ei tosiaan ole ollut hirveästi käyttöä. Itse en vaan jaksa tehdä paitoja itselleni, mielummin ostan valmiina.

Ajattelin sitten, että ostan joko pikeen tai kauluspaidan. Ostin sitten niiden välimuodon... Paidan suositushinta taisi olla jotain 80€:n luokkaa, mutta Oh My Gosh! myi kyseistä paitaa 49€:n hintaan. Kova hinta minulle, mutta kun sovittelin vähän erilaisia Fred Perryn paitoja, huomasin, että ne vaan tuntuivat ihoa vasten niiiiin hyviltä. Ihan erilaisilta kuin jotkut H&M:n paidat! Ostin siis lohenpunaisen Fred Perryn neulospaidan, jossa oli ruudulliset kangaskaulukset ja muutama nappi ylhäällä. (Kuvia joskus myöhemmin.)

Jumbon ostoskeskuksesta kävin ensitöikseni hakemassa hiuslakkaa kampaamotarvikeliikkeestä. En ole vielä tähän ikäänkään mennessä onnistunut löytämään hyvää lakkaa. Kotona huomasin, että tuli tehtyä vikaostos jo ennen kuin ehdin lakkaa testaamaan. Ainesosaluettelosta löytyi silikoniöljyjä... Sitten testasin sitä. Ei pidä hiuksia paikoillaan, lakka näkyy hiuksissa ikävästi ja haisee samalta kuin julkiset käymälätilat (siistit käymälätilat, eli jotain hyvää...). En siis enää osta Eclipsen hiuslakkaa..

Olisikohan ollut Only, mistä löysin tosi kivan mustan farkkustretchminihameen korkealla vyötäröllä alennushintaan. Valmisvaatteissa vain on aina se ongelma, että ne ovat niin kovin isoja vyötäröltä, vaikka muuten olisivatkin sopivan kokoisia. En tiedä saanko edes aikaiseksi ruveta harrastamaan korjausompelua kyseisen hameen kohdalla. Ei se sentään päältä putoa...

Yritän nyt hitaasti, mutta varmasti uusia alusvaatekorini. Löysin mustan kivan perusalusvaatesetin Changesta. Nopeasti kulahtaneet ja vääränkokoiset H&M:n rintaliivit ovat hiljalleen löytäneet tiensä kaatopaikalle

Laitetaan vielä hyvää musiikkia lopuksi:

Kingsmen: Louie, Louie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti